Magánnyomozás

A divízióról

Cégünk professzionális és diszkrét szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleknek, akiknek szüksége van személyes adatok, biztonsági információk vagy jogi tanácsok megszerzésére. Üzleti partnerek átvilágításával, céges átvilágítással és vagyonfelméréssel foglalkozunk. Az átvilágítások során átfogó vizsgálatokat végzünk, amelyek során az ügyfeleknek lehetősége van megismerni az adott vállalat vagy személy hátterét, életmódját és pénzügyi helyzetét. Megbízóink biztosak lehetnek abban, hogy a vizsgálatok során megszerzett információk teljes bizalmasak és a legmagasabb szintű adatvédelmi szabványoknak felelnek meg.

Elérhető szolgáltatásaink

Üzleti partner átvilágítása

Céges átvilágítás

Vagyonfelmérés

Diszkrét megfigyelés

Jogi tanácsadás

Az információ hatalom, mi pedig tudjuk, hogyan kell megszerezni!

Diszréció

Az ügyfelek biztonsága és a jogtalan felhasználás elkerülése érdekében az ügyfél- és esetinformációkat csak a szükséges munkatársaknak és az ügyfél által meghatározott személyeknek adjuk át.

Hatékonyság

Tapasztalataink és szakértelmünk révén képesek vagyunk a legjobb megoldást kínálni az ügyfeleknek, amelyek segíthetnek a problémák gyors és hatékony kezelésében.

Tapasztalat

Több éves tapasztalattal rendelkezünk.Szakértelmünk és széleskörű tapasztalataink révén az ügyfelek számíthatnak ránk, hogy segítséget nyújtsunk a legnehezebb ügyekben is.